vineri, 18 februarie 2011

M.

M-am intalnit cu M. astazi. Este exact asa cum era in visul de acum cateva zile. Nu pot descrie exact cum este, dar o percep a fi diferita de ceea ce a aratat in majoritatea pozelor ei de pana acum. Nu stiu daca are vreo suferinta anume, daca are pe cineva care are probleme, daca se auto-flageleaza cu piercinguri pe care corpul ei le respinge pentru ca face ceva gresit, sau daca e doar un soi de trend. Mi-a povestit ca "fumatul a fost o chestie de moment", un soi de angrenare intr-un val si ca s-a lasat usor.

In orice caz, la noi este o pasare rara, iar ea stie asta. Bravo ei pentru ca are puterea sa infrunte privirile oamenilor. Eu le detest.


*este interesant gandul ca majoritatea auto-flagelantilor, fie ca sunt taieturi, lovituri in pereti, tatuaje, (depersonalizari?), piercinguri, o fac pentru a se auto-pedepsi pentru ceva ce ei fac si stiu sau considera ca societatea nu accepta. Nu stiu daca este corect in intregime ceea ce spun. Insa plaja de lucruri acceptata de societatea contemporana este destul de larga. Daca mergem pe acelasi gand (care poate fi, poate nu fi corect) ce anume ar fi un catalizator pentru M. si nu ar intra in aria de practici deja acceptate de societate? Nu acceptate in sensul de legalizate, doar acknowledged, cu titlul de iata, se intampla, si unii oameni sunt *asa*.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu